background
Sterren op het doek met Bart Chabot
Absinthdrinkers olieverf op doek 70 x 140
Anticipation olieverf op doek 70 x 140
Derevo olieverf/masoniet 30x30 cm
Syrene olieverf/masoniet 30x30 cm
Tiptoe olieverf/masoniet 20x20 cm
UNmade 2 olieverf/linnen 120x120 cm
UNmade 3 olieverf/linnen 60x120 cm
UNmade 4 olieverf/linnen 120x120 cm
zomerstoom cursus olieverf
open atelier schilderen
open atelier schilderen
Cees Lauffer
Nicole van Kuijk
Willemien Emmelot
Ellen van Dijk
Muriel Suurmond
Marijke Prenger
Nicolette van den Hadelkamp
Willemien Emmelot
Arie van Drongelen
Judith van der Linden
Aby Blaas
Elaine Koster

SASJA BORK

"inspiratie & eigenheid"

          Als kunstenaar vind ik de boodschap die ik wil overbrengen belangrijk. Een onderwerp dat mij fascineert observeer ik nauwkeurig om de gelaagdheid en nuances te ontdekken. Daarom werk ik aan series van schilderijen waarin ik verschil- lende invalshoeken kies met olieverf. Ik kies de stijlvorm die de inhoud het beste overbrengt.


     Als eerste graads docent (Minerva Groningen), onderwijskundige (Rijksuniversiteit Groningen) en bedrijfstrainer (Schouten & Nelissen Zaltbommel) ben ik specialist in ‘de lerende mens’. Ik help al meer dan 20 jaar beginnende en ervaren schilders in hun creatieve ontwikkeling en technische vaardigheden. Met elke schilder ga ik mee op schilderavontuur en kijken we waar de persoonlijke leerbehoefte ligt. Het individuele creatieve proces van inspiratie naar eigenheid blijf ik mateloos boeiend vinden. De afgelopen jaren investeerde ik in een serie online cursussen in Tekenen en Schilderen.


     Als creatief ondernemer ga ik samenwerkingen aan met andere creatieven. In 2005 startte ik schilderschool d' Oude Werf en jaarlijks verrijk ik het lesaanbod samen met een fris en deskundig docententeam. Daarnaast ontwikkel ik platforms voor andere kunstenaars zoals een PoPuP galerie, manifestaties en groepsexposities.